Dijabetes – Smrtonosna Uploaded by. urmepluton. Reiki Seminar. Uploaded by. urmepluton. Nazarov – Tajne pravilne ishrane – Stevan Casar · Word Uploaded by. Stevan Casar · Dijabetes – Smrtonosna Uploaded by. Stevan Casar · Dijabetes – Smrtonosna Prevara. Zakon o Izmeni Zakona o Penzijskom i Invalidskom Osiguranju · Dijabetes Smrtonosna Prevara – Thomas · Lecenje raka sirovom hranom – Dr Kristin.

Author: Nejin Kiganris
Country: Comoros
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 3 November 2005
Pages: 355
PDF File Size: 1.53 Mb
ePub File Size: 10.9 Mb
ISBN: 725-9-22142-906-6
Downloads: 49340
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tojara

Postoji onoliko koliko je nesvesno sprovodimo. To u prirodi ne postoji. CO2 je koristan organizmu.

Zdravlje samoizlečenje urinoterapija rak Fontana mladosti

Sve je to isplanirano od strane onih koji sve drugo planiraju: Eksperimentalno je dokazano da tele koje se hrani sa homogenizovanim, sterilisanim i pasterizovanim kravljim mlekom, umire za tri nedelje. Sva politika vakcinacije zasniva se na tom strahu. Samo takav protest treba organizovati. Korupcija u farmaceutskoj industriji.

  CYNA KADE PDF

Prepware 2010 activation code

Alkalizirajte ili umrite – Dr. To je samo po sebi dokaz da ta nauka nije u redu sama sa sobom. Askorbinska kiselina je samo jedan izolovan destilat od vitamina C koji se stvara u prirodnim uslovima u jetri.

Planovi UN o smanjenju populacije. Ta smrtomosna je svojevrsna francuska azbuka homoseksualnosti.

Sve o vodi i njenim osobinama. Virusi su otpadni proteinski proizvodi u rastvoru. Istina treba da bude autoritet, a ne da autoritet bude istina. Sve velike bolesti i zaraze nastajale su od bakterija i parazita i nehigijene.

Prevara o fluoru The Fluoride Deception. Ph vrednost koka-kole je 2. Smrtonosna prevara – Thomas Smith. Hrana se namerno proizvodi da bude otrovna. Svih tih funkcija treba sjrtonosna budemo svesni kada ponavljamo pojedine sugestije koje se odnose na te funkcije. Ali sve to zavisi gde se nalazi i u kojoj je fazi.

Dok se svi normalni ljudi u svetu bore protiv GMO. Dr Rasel Blejlok o chemtrails-ovima i o posledicama trovanja s aluminijumom. Lidija Gajski – Kritika alopatske medicine i zdravstvenog sistema. Ako mislite da su ovo ‘teorije zavere’ – pogledajte statistike. Sa prevedenom knjigom “Terapija za sve bolesti”.

  JAK WOJTEK ZOSTA STRAAKIEM PDF

Prepware activation code [pecp tire manual]. [4shared igo primo ]

Isto se tako radilo i sa LGBT pokretima i pravima. Nasilje na gej paradama izazvano je samim paradama. To se naziva transhumanizam. Zato su ih zatrpali i zavili debelim slojem bezazlenih i dobrih propisa u vezi higijene i ispravnosti proizvoda za ishranu. Njihovi sajtovi legalno rade.

Dakle, podsticanje homoseksualnosti i drugih smrtonoena je plan UN-a iz godine. Robert Galo otkrio uzrok side. Tako farmaceutska industrija proizvodi bolest. I da postaje sve gore. Sergej Lazarev – Dijagnostika karme.

Sa druge strane, sistematski se potiskuje i zabranjuje proizvodnja organske hrane. Pedofili nastavljaju gde su LGBT stali. Kakvi smo mi, takav nam je i svet.