Cartea despre . Această carte este dedicată tuturor femeilor. .. Privirea bărbatului va fi ațintită asupra premiului și e posibil ca acel premiu să. Cartea este o compilatie de viziuni incisive, nu lipsite de umor, despre ce inseamna sa fii barbat in zilele noastre. Osho arata multiplele roluri pe care barbatul. Anthony De Mello · Audio · Audio/Video · Audiobook · Bashar · Bhagwan Sri Rajneesh (OSHO) · Carte spirituala · Cartea zilei · Colectii de autor · Conferinta.

Author: Mazusar Dora
Country: Pakistan
Language: English (Spanish)
Genre: Marketing
Published (Last): 6 March 2013
Pages: 374
PDF File Size: 18.57 Mb
ePub File Size: 9.24 Mb
ISBN: 173-3-31815-665-7
Downloads: 46791
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kesho

Calea barbatului superior

Datorita incognoscibilului, viata are sens, inseamna ceva. Ele se bucura toate de viata in deplina ei frumusete fi simplitate fara teama de iad, fara foame de rai, fara diferente filozofice.

Pe partea cealalta, misticul spune: Ea nu are metodologii, ci pur fi simplu vedr lucrurile. Exista o logica intrinseca.

Nu e doar o coincidenta ca generatia mai tanara din Occident se intereseaza atat de droguri cat fi de Orient. In prezent, mii de tined – barbati fi femei barbatuli infunda inchisorile din Europa fi America pentru consum de droguri. Politia nu mai are putere sa-1 aresteze. Nimeni — i invata, deci cum a devenit acest joc universal? De ce le este teama?

Barnatului o sa erupa, puterea ta e prea mica, nu pod sa-1 impiedici o vefnicie, iar cand va erupe, te va face farame.

I aca vreau sa-1 folosesc, il folosesc. Toate marile inteligente ale lumii —fie ca sunt mistici, poeti sau savanti – sunt in total acord privitor la un lucru: Ele fac parte din tine, fi natura nu da nimic fara motiv.

  ILF SI PETROV 12 SCAUNE PDF

Si el a cunoscut moartea. Tod acefti sfinti fi intelepd au fost isterici.

Cartea barbatului

Zaharul e foarte subdre fi ei se tern ca, daca e prea tarziu, zaharul ar putea sa se duca, fi atunci e amar, cu adevarat amar. Ea n-are iin otro —trebuie barbatuului faca. Iar in Occident, sunt multi care consuma droguri. Daca dumneata spui ceva, el te va asculta, altfel baebatului asculta pe nimeni. Doar fii cu mine in aceasta clipa f i, brusc, apare perspicacitatea. Cand efti cu mine, lasa la o parte tot ce ftii despre Kabbala, Yoga, Tarjtra fi afa mai departe. Acum aparusera mafinile, fi piatra aia bloca drumul, trebuia luata de acolo.

Cand energia incepe sa loveasca in poate sa ramana statica, trebuie sa se mifte. Atunci respingi misterul, atunci nu-i permid intuitiei sa-d vorbeasca.

RAMTHA. CARTEA ALBA – Autor: Ramtha | adevarultevaelibera

Intelectul are utilitatea sa dar, din nefericire, a devenit stapan pe toata fiinta ta. Instinctul face parte din mintea subconftienta, iar intelectul face parte din mintea conftienta, dar problema este ca mintea conftienta, dar problema este ca mintea conftienta este numai o zecime din mintea subconftienta. Si nu uita ca nu trebuie sa confunzi intelectul cu inteligenta. Existenta iti da din abundenta bogatia iubirii, a barbstului, a adevarului —nu pod sa ceri mai mult.

Eu o vad pur fi simplu ca o indrumare grefita a tinerei generatii. Si de ce tocmai dvs precis? Acest procent uriaf poate fi facut disponibil fi atunci vei crede ca in mod sigur te-ai dezvoltat ca inteligenta.

  FRANC KAFKA PROCES SRPSKI PDF

Cartea barbatului – Free Download PDF

oshl Dar mintea ta, intelectul tau, procesul tau de gandire continua fie ca vrei sau nu. Insa pur fi simplu ai recuperat, ai reclamat, ceea ce era deja al tau. Mai intai vad in mintea dumneavoastra foarte multe cifre, apoi, brusc, imi apar in minte cateva cifre, afa ca va spun ca asta e raspunsul.

Periferia este eul tau, centrul este in armonie cu Tao. Ele se produc unul pe celalalt. Afa ca adu un dosar, catufe fi un mandat de arestare, o hartie oarecare.

La multe animale, tatal nu are dragoste de tata instincdva. Pentru nici csrtea motiv nu trebuie deranjat de intelect. Nu o sa mai existe mister, tot sensul vietii va fi distrus, toata frumusetea vietii va fi distrusa.

Eu am fost primul cuceritor pe care acest plan l-a cunoscut. A fa ca arzi dosarul fi, in timp ce pleci, imi spui in afa fel incat sa auda fi el: Am fost barbar, am devenit Dumnezeu.

Cand unul dintre ei moare, cadavrul e trecut printr-o gaura in zid fi aid creftini care sunt afara – care nu barbatulul calugari – il ingroapa.