Budaya-Korporat-Kkm-Mappdocx. Uploaded by. Hazieq Azman · Penerapan Budaya Korporat Pengukuhan Soft Skills Utk Anggota KKM. Home · budaya korporat kkm. budaya korporat kkm. Click the start the download. DOWNLOAD PDF. Report this file. Description. budaya korporat kkm. Mendapatkan Garis Panduan terkini dari Kementerian Kesihatan Malaysia dan Jawatankuasa Budaya Korporat HPJ telah mula diwujudkan pada tahun

Author: Sarisar Zulushura
Country: Maldives
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 28 May 2006
Pages: 445
PDF File Size: 9.83 Mb
ePub File Size: 13.63 Mb
ISBN: 284-3-52722-666-1
Downloads: 26883
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zulkirn

Kami warga Kementerian Kesihatan Malaysia akan sentiasa komited dalam menyediakan perkhidmatan dan layanan yang berkualiti, cekap, mesra dan profesional serta pertimbangan yang adil dan saksama kepada semua pelanggan tanpa mengira umur, jantina, keturunan, agama atau taraf sosio-ekonomi.

Memuatkan CPG terkini bermula dan disusunatur mengikut kepakaran specialitytahun CPG diterbitkan serta mengikut susunan okm. Pihak staf yang terlibat dalam aktiviti kualiti dikehendaki membuat laporan insiden yang berlaku bagi mengenalpasti kelemahan dan punca kejadian dalam sistem penjagaan kesihatan kepada pesakit.

Portal Rasmi Kementerian Kesihatan Malaysia – Portal Home

Monday, 31 December Mohamad Suffian Bin Hassim. Kemaskini pada Selain itu, Kursus Audit Dalaman dan taklimat pencegahan serta penambahbaikan adalah dalam perancangan bagi memenuhi keperluan Sistem Pengurusan Kualiti Hospital Putrajaya. koorporat

Credentlaling adalah satu proses menetapkan keperluan standard dan membuat evaluasi terhadap kelayakan seseorang dalam bidang atau prosedur. Timbalan Wakil Pengurusan mewakili 4 bahagian iaitu kejururawatan, pengurusan, klinikal dan sokongan klinikal serta penyelenggaraan.

  ATMEGA644P DATASHEET PDF

Tujuan mesyuarat adalah bagi menyemak projek-projek kajian QA yang sedang dijalankan. Jawatankuasa ini telah ditubuhkan pada awal tahun Ia bertujuan untuk menerima aduan, penghargaan, dan cadangan pelanggan terhadap perkhidmatan di Hospital Putrajaya.

Bagi mencapai matlamat tersebut kami berjanji: Key Performance Indicator KPI merupakan salah satu daripada pendekatan baru yang diterapkan dalam Program Quality AssuranceKKM di mana indikator dan piawai diperluaskan untuk mengukur dan memantau tahap kualiti beberapa aspek perkhidmatan termasuk aspek Non-Clinical seperti produktiviti dan pengurusan kewangan. Permohonan bagi memperbaharui Credentialing dan Privileging Peringkat Kebangsaan juga telah dijalankan bagi sijil yang sudah tamat tempoh 3 tahun.

Piagam Pelanggan

Pelbagai aktiviti telah dilakukan bagi memastikan kualiti perkhidmatan yang diberikan sentiasa konsisten. Untuk membolehkan Kementerian Kesihatan melaksanakan Piagam ini dengan berkesan, pelanggan adalah berkewajipan untuk:. Jumlah aktiviti kualiti kian meningkat dari tahun ke tahun kjm di Jadual 1. Kerjasama pelanggan adalah dipohon untuk membolehkan Kementerian Kesihatan Malaysia melaksanakan Piagam ini dengan berkesan dengan: We believe in delivering excellent service and are always ready to meet the expectations of the community.

Monday, December 31, Budaya Korporat dan Nilai-nilai Murni budayz satu budaya kerja cemerlang yang diterapkan kepada semua anggota Kementerian Kesihatan Malaysia ke arah mencapai misi dan visi Kementerian. Sejak itu 18 kumpulan QA telah berjaya ditubuhkan. Indikator ini juga dipantau di Peringkat Kebangsaan.

Kebanyakkan pelanggan di Hospital Putrajaya adalah kakitangan kerajaan yang bkdaya di Putrajaya. We are responsible for providing customer-friendly services. We are willing to provide service with courtesy, responsiveness and respect for individual rights.

  1N821 DATASHEET PDF

Untuk memastikan setiap insiden yang berlaku di Hospital Putrajaya dilapor, disiasat serta tindakan pembetulan dan pencegahan diambil dengan secepat mungkin untuk mengelakkan insiden-insiden tersebut daripada berulang. Tanggungjawab jawatankuasa ini memfokuskan kepada keselamatan, kesihatan dan kebajikan orang yang sedang berkerja.

Teamwork We are committed to working as a team in harmony to achieve the same goals. Senarai peserta yang memohon Sijil National Credentialing Sistem ini telah disediakan oleh Jabatan IT.

[PDF] budaya korporat kkm – Free Download PDF

We are committed to providing the best service encompassing the ethics and standards of work required and the principle of responsible personnel. We did what we korpodat you the highest level of professionalism in all matters of service delivery. Professionalism We are committed to providing the best service encompassing the ethics and standards of work required and the principle of responsible personnel.

We are committed to receiving customers with warm and caring attitude. Budaya ini telah menerapkan 3 nilai utama iaitu Penyayang, Profesionalisme dan Bekerja secara berpasukan.