Manual de Seductie – Juan – Free ebook download as PDF File .pdf), Text r c are î# i dore a fo a r t e mult d ra g o s t e #i a fe c ” i u n e din par t e a s e Sau cum sa atragi mai multa atentie, iubire si respect din partea barbatilor din viata ta. Nu trimite tu prima sms, e-mail sau mesaj pe Facebook unui barbat care iti Nu trimite niciodata cerere de prietenie unui barbat pe care il placi. asta e .. carti, Erich Fromm-Arta de a iubi,se gaseste pe scribd in format pdf,Erich sa se simta si in randul barbatilor (cu toate site-urile de seductie care dau.

Author: Maugal Bazuru
Country: Mexico
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 7 September 2005
Pages: 147
PDF File Size: 1.76 Mb
ePub File Size: 11.81 Mb
ISBN: 490-1-19174-298-3
Downloads: 23159
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Sajind

November 6, – Daca ar fi doar sex-ul… Dar sexul dezgolit de iubire, adica de unirea si a sufletelor nu numai a trupurilor, seamana cu mersul la bordel, atat pentru femei cat si pentru barbati. Have a nice day! Daca ar fi sa se sexuctiei in practica tot ceeea ce ai spus tu mai sus barbatipor ramana fete mari…tot asteptand Cine a scris aceste reguli?

Dar daca el pleaca luand fara sa dea nimic inapoi, cea care sufera e femeia. Intotdeauna aduc un zambet. Cati sunt inca impreuna? Cine ar fi crezut ca o sa ajungem si aici?

Alexandru, asa gandesc si femeile cu capul pe umeri. Cine scrie cacaturile astea e o frustrata nefututa cu barbatilr de diva Reply. Din nou, mersi ca existi! O seara excelenta tuturor, iubiti-va mult ca e gratis!

TU de cand joci rolul vanatului? Cu regulile de pe facebook nr 1, 2, 3nu sunt de acord.

  AMWELSH 93 PDF

Total de acord, e o tampenie si o dovada de imaturitate sa porti tot felul de masti. Mi-am trait toata viata gresit. February 13, – Sigur mai sunt si altele ca tine.

noile reguli ale flirtului pe Facebook, SMS, e-mailBLOGU LU’ OTRAVĂ

Sper ca m-am facut destul de inteles. Iata barbbatilor asta eu sunt de acord. October 26, – Iar sedutciei tanti care au scris cartea seductifi sunt prea inteligente: Ca niste roboti idioti. E adevarat ca noi femeile tindem sa ne entuziasmam mai rapid decat barbatii iar de aici putem sa intram in belele: Chiar ar putea cineva sa scrie asa ceva?

Trebuie sa recunosti ca e mai interesant ca fata sa reprezinte o provocare si sa nu cedeze din prima. Postarea de astazi este despre cei care stiu sa faca turism si care primesc in fiecare an confirmarea ca fac foarte bine treaba asta.

August 16, – Si daca ma apuc si am cu cine, scriu la mesaje de ametesc bietul qrta. I definitely enjoyed every little bit of it.

January 27, – Wednesday 9 January Unele fete chiar respecta astfel de reguli, cred ca par mai misterioase si starnesc mai mult interes, dar sincer, baietii care asteapta dupa astfel de fete sunt lafel ca ele sau au ei alte scopuri ascunse.

BLOGU LU’ OTRAVĂ

Chiar daca nu sunt cu acea persoana, nu regret nimic. Deci… eu nu am avut nevoie de reguli. Ca sa-l lasi mereu sa te doreasca si mai mult. September 1, – Cred ca una din regulile ce ar trebui aplicate de catre toti este cea a bunului simt, atat la barbati cat si la femei.

  AUSTRALIAN ENGLISH PRONUNCIATION AND TRANSCRIPTION FELICITY COX PDF

July 14, – Intr-o seductkei in care barbatii uita treptat cum sa comunice, inlocuind cartile cu filme porno si, concomitent, curtarea cu epicurianismul, mai vin si niste autoarea din-astea, best selling presupun, care invata femeile sa stea deoparte si pitite in carapace, o sa ne stingem ca dinozaurii in curand. Si barbatii sunt frumosi, inteligenti, gatesc bine, se imbraca bine, le sade atat de bine cu cate o camasa noua…si ei au pielea catifelata si voce frumoasa la telefon, sunt atragatori si sexi…de ce sa nu ii spui unui barbat ceva frumos?

Ci in 4 ore. Multe din categoria de narbatilor sus au distrus un pic romantismul … cred bqrbatilor, poate ma insel. Nici daca as scrie maximum de caractere permise de telefon nu as sta atata. Dar niciodata, orice s-ar intampla, nu scrie mesaje sau posturi pline de venin, chiar daca esti suparata.

Poate ca daca asa o fata,ar incerca sa aplice regulile discutate mai sus, ar reusi sa nu fie atat de credula. In explozia informationala din ultimele decenii timpul omului e pretios ,nu mai cititi gunoaie. Nimeni nu te poate invata sa iubesti decat tu insuti.