Ali Topan Anak Jalanan is on Facebook. Join Facebook to connect with Ali Topan Anak Jalanan and others you may know. Facebook gives people the power to. Phone, Suggest a phone number Ali topan ‘Anak Jalanan’. 2 likes. Restaurant. Ali topan ‘Anak Jalanan’. Posts about Ali topan ‘Anak Jalanan’. There are no. This Page is automatically generated based on what Facebook users are interested in, and not affiliated with or endorsed by anyone associated with the topic.

Author: Vum Nikora
Country: Morocco
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 16 October 2011
Pages: 425
PDF File Size: 19.33 Mb
ePub File Size: 19.24 Mb
ISBN: 279-8-64655-441-5
Downloads: 85559
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Malami

Oke, back to topic, gua suka betul sama buku ni.

Chandra rated it really liked it May 03, Telat betul gua baca buku ini. Lists with This Book.

Thanks for telling us about the problem. Engga guru, pembantu, tukang sayur pun ikut melawak. Syarifah Via rated it really liked it Feb 04, Jujur, padahal gua lebih mau Ali Topan sama Maya aja drpd sana Anna. Drpd dia milih Anna yg ortunya menentangnya habis-habisan.

Ali Topan Anak Jalanan (; obverse) | Ali Topan Anak Jala… | Flickr

Want to Read saving…. Dimas Saputra rated it really liked it Sep 16, Oke, itu terserah lo, Pan. Refresh and try again. To see what your friends thought of this book, please sign up. Sama2 punya keluarga berantakan, tapi tlpan karakter itu punya sifat penyayang.

  FRANCUSKI U100 LEKCIJA PDF

Kalimat Ali Topan yang bakal gua inget adalah, “Kasih sayang yg besar membuat jiwa kita besar, Pak. Berhubung ortu Ali Topan sendiri brengseknya naudzubillah, gua jalannan Ali Topan butuh mertua yang bisa ngertiin dia. Just a moment while we sign you in to your Goodreads account. Want to Read Currently Reading Read.

Ali Topan Anak Jalanan by Teguh Esha (1 star ratings)

Lo bahagia, gua mah sebagai pembaca juga bakal bahagia dah, HA. Opay rated it zli liked it Feb 10, Oya, ada satu hal yg menggelitik gua, emang jaman akhir an, semua orang demen melawak ya?

Rifai Sumaila rated it really liked it Dec 20, Sinulingga rated it really liked it Malanan 22, Maklum, gua masih belom lahir tahun itu, Wk. Be the first to ask a question about Ali Topan Anak Jalanan.

Gilang Permana rated it really liked it Aug 26, To ask other readers questions about Ali Topan Anak Jalananplease sign up. Ratna Mutyasari rated it really liked it Dec 18, Ami Astarini Rahadiyati rated it really liked it Jun 18, Lo sendiri yg jalxnan idup lo. Setting tempatnya yang rinci ngebuat gua kagum, meski gua ngatau kebenaran tempat itu ada atau engga.

  LEO BROUWER SONATA DEL CAMINANTE PDF

Gua seneng deh penulisnya sering pake majas simile2 gitu. Meski ada beberapa yang janggal dibuku ni misalnya: Return to Book Page.

Ali Topan Anak Jalanan (1977; obverse)

Peck Sur rated it really liked it Jul 23, Di buku ini semua org pandai melawak ya? Dolly Putra rated it really liked it Nov 19, Goodreads helps you keep track of books you want to read. Seh, itu kocak abis. Kata2 yg bikin gua selalu ngakak adalah “menggeblas motor” sama “menggeplak motor”.